Onze klanten

U heeft de ambitie om te groeien. Het beste uit uw mensen te halen. Efficiënter en effectiever te werken. Om zo Finance en Control naar een hoger niveau te krijgen. Wij helpen u deze doelstellingen te realiseren. Diverse gerenommeerde bedrijven gingen u voor. Dit is wat zij over ons zeggen.

Bram van den Broek

Director Operations bij Pathé Nederland:

“Mark van Baar, van Grip op finance, heeft voor Pathé de brug gebouwd tussen de financiële data en de dagelijkse praktijk. We hebben nu praktische stuurinformatie in plaats van een achteraf verklaring van de cijfers”  

Bij Pathé staat de bezoeker centraal! Essentieel is dat iedere bezoeker met een unieke beleving het theater verlaat. Onze medewerkers zijn extreem belangrijk om deze beleving te waarborgen, maar wat mag deze beleving kosten? 

LEES MEER

Lauge Nielsen

Voormalig CEO bij Pathé:

“De rust is teruggekeerd op de afdeling. Onze samenwerking begon anderhalf jaar geleden toen we op zoek waren naar een interim Finance Director. Om verschillende redenen had in vier jaar tijd een aantal wisselingen plaatsgevonden. Daardoor was het onrustig geworden op de werkvloer. Ook was er weinig structuur. We hadden niet het gevoel dat we alles onder controle hadden. 

De eerste stap was gezet door via Grip een goede Finance Director aan het roer te zetten. Grip adviseerde ons een stap verder te gaan en onze processen slimmer in te richten. Lean in finance noemen zij dat. Ik vond hun plan van aanpak goed klinken. 

LEES MEER

Loes van der Vleuten

Finance Director Accounting and FP&A bij Booking.com:

“Van een interim professional verwacht ik dat hij met een kritische en vernieuwende blik naar onze processen en systemen kijkt. Juist omdat hij in verschillende keukens heeft gekeken. Ik zoek meer dan ‘handjes’ alleen. De samenwerking met Franklin heb ik altijd als heel positief ervaren. Franklin kijkt heel kritisch naar wat hij doet en hij vraagt zich af ‘waarom doe ik dat?’. Hij was ook niet bang om naar mijn baas te stappen en te zeggen ‘ik denk dat we dit anders moeten doen’. Hij nam ervaring mee.

LEES MEER

Klant van Grip op finance - Booking.com
Klant van Grip op finance - PostNL

Rene van der Loos

Manager prijsbeleid bij PostNL International:

“Grip is een organisatie met een sterke focus op ontwikkeling. Dat uit zich in het feit dat mensen een opdracht krijgen en vervolgens verder kijken dan alleen die opdracht. Ze denken mee en zoeken naar verbeteringen.

Typerend van Grip is vooral de bereidheid en de wil om te ontwikkelen en vernieuwend te zijn. Daar heb ik als klant direct profijt van. Bij quickscans bijvoorbeeld gebruiken ze theoretische modellen. Die bieden structuur en houvast bij het oplossen van knelpunten.
Lean als zodanig is hartstikke leuk, maar hoe maak je dat nou concreet? Aan de hand van theoretische modellen kan Grip complexe processen concreet en inzichtelijk maken.

LEES MEER

Roland de Kraker

Manager Reporting van Delta Lloyd Group Actuarial & Risk Management

“Ik heb behoefte aan consultants met goede vakinhoudelijke kennis, die weten wat ze doen en gewoon aan de slag gaan. Grip heeft meerdere malen in die behoefte kunnen voorzien.

LEES MEER

Klant van Grip op finance - Delta Lloyd
Arthur Jansen CFO KNAW - Klant van Grip op finance

Arthur Jansen

CFO KNAW

“Robin en Franklin zijn no nonsense mensen: mannen van de inhoud die gewoon willen helpen. De commerciële jongens van de grote bureaus hebben het werk zelf nooit gedaan. Robin en Franklin werken in het veld en zitten zelf nog achter de knoppen, dat scheelt. Omdat ze het werk kennen, weten ze wat je zoekt. Ze kunnen goed inschatten wie er bij het project past. Ze kunnen goed doorvragen, ze gaan een spade dieper, ook als iemand zichzelf goed kan verkopen. Van zo iemand wordt vaak aangenomen ‘dat hij het dan wel zal kunnen’. Omdat Robin en Franklin mannen van de praktijk zijn, kunnen ze de juiste vragen stellen.

LEES MEER