De interim finance professional met meerwaarde

Wij zijn in staat om iedere finance functie vanaf hbo-niveau tijdelijk in te vullen. Hierbij staan kwaliteit en snelheid van actie voorop. Alle kandidaten zijn in dienst bij Grip of nauw met ons verbonden. Wij kennen ze, weten waar ze goed in zijn en ze werken vanuit ons gedachtegoed. Zo vinden we voor u de perfecte match!

Lees meer over: de perfecte match

Verbetertrajecten: ga een stap verder!

Het gedachtegoed van onze interim finance professionals staat ook aan de basis van onze verbetertrajecten. Trajecten om blijvende impact te creëren. Bekijk onderstaande video’s voor een introductie en ontdek hoe we samen de finance- en/of control afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen.

Lean in Finance

Samen zorgen we ervoor dat uw Finance afdeling op een gestructureerde manier, vanuit een visie en concrete actieplannen, gaat werken. Hoe? Door kwaliteiten te benutten, processen te verbeteren en verspilling te reduceren. Dit biedt ruimte voor activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen.

LEES MEER

Controller als business partner

Niet controleren, maar beheersen is ons motto. In plaats van veel tijd te verliezen aan het controleren en corrigeren van reeds geregistreerde data, dient de focus te liggen op het beheersen van processen. Alleen dan kan er actief gestuurd worden op omzet, kosten en marges per product-/marktcombinatie.

LEES MEER

BLIJVENDE IMPACT BIJ ONZE KLANTEN

Onze waarden en overtuigingen liggen ten grondslag aan al onze keuzes. Hoe we werken, met wie we werken en voor wie we werken. Met onze waarden creëren we blijvende impact bij onze klanten. Iedere keer weer. En daar zijn we trots op.

Onze kernwaarden

Verbetering | Grip op finance

Verbetering


Er is altijd ruimte voor verbetering. Verbeteren is een continu proces. Ook wanneer er geen sprake is van acute noodzaak tot verandering. Dit geldt voor zowel mensen als organisaties. Verbeteringen beklijven wanneer mensen zelf ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten. Met aandacht stimuleren we mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Energie | Grip op finance

Energie


Where focus goes, energy flows. Door processen te verbeteren, ontstaat energie en ruimte voor vernieuwing. Mensen die zin hebben in hun werk, voegen zin toe.

Kwaliteit | Grip op finance

Kwaliteit


Vakinhoudelijke kennis vergaart men in de praktijk. Ook wij hebben met onze poten in de klei gestaan. De combinatie van ruime praktijkervaring en een objectieve blik maakt dat we de juiste methodiek en instrumenten toepassen. Hiermee realiseren we veranderingen die meetbaar succes opleveren.