Klant van Grip op finance - Delta Lloyd

Delta Lloyd

Roland de Kraker

Manager Reporting van Delta Lloyd Group Actuarial & Risk Management

“Ik heb behoefte aan consultants met goede vakinhoudelijke kennis, die weten wat ze doen en gewoon aan de slag gaan. Grip heeft meerdere malen in die behoefte kunnen voorzien.

In 1999 waren Martine Weststeijn en ik collega’s bij een Actuarieel Adviesbureau. Martine werkte aan de strategische en Finance kant. Zeven jaar geleden kwamen we elkaar tegen bij Deltla Loyd. Ik was bezig een controlframework in te richten en daarin heeft ze me ondersteund. Door haar Finance achtergrond kan ze de vertaalslag maken van actuariële gegevens naar Finance en Control zaken. Ze begrijpt waar het over gaat. Voor een financieel consultant die deze achtergrond niet heeft, is dat een stuk lastiger.

Martine brengt structuur aan en gaat aan de slag. Dat was voor mij enorm handig: ik hoefde maar even uit te leggen wat de bedoeling was en ze regelde het allemaal, inclusief het inplannen van onze afspraken om de voortgang te bespreken. Ze straalt rust uit. Mensen hebben snel vertrouwen in haar. Dat helpt.

Ook met de financieel consultants Denis Minning en Milton Koning die hier via Grip op finance hebben gewerkt, heb ik goede ervaringen. Twee pro-actieve mensen die in het jaar dat ze hier werkten met suggesties kwamen om dingen te verbeteren.”