Voor de zesde keer heeft Grip op finance een FD Gazelle Award in de wacht gesleept. En daar zijn we ontzettend trots op!

Snelst groeiende bedrijven

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen award uit. Dé award voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Dit jaar zijn er in totaal 754 FD Gazellen in Nederland, bijna een kwart meer dan vorig jaar. Het belangrijkste criterium voor de award is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie boekjaren. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Innovatie

Volgens Het Financieel Dagblad kenmerken winnaars zich doordat zij veel investeren in innovatie. Zo investeert Grip in het delen van kennis, het delen van ervaringen en het delen van inzichten. Dat doen we op onze opdrachten bij klanten, tijdens kennisbijeenkomsten en BeGripsessies en sinds dit jaar ook online in blogs. Met als doel samen verbeteren door met en van elkaar te leren. En dat heeft al 6 keer geresulteerd in een FD Gazelle award.