Zeilen is een ideale vorm van teambuilding. Je zit gezamenlijk op een zeilboot en moet actief samenwerken om het schip goed te laten varen. Voor ons team de perfecte activiteit voor een teambuildingdag afgelopen week.

De beste stuurlui staan aan wal?

Dat viel reuze mee. Tijdens het teambuilding programma was voor alle deelnemers een geschikte taak te vinden. Wie neemt het roer in handen? Wie is de motivator in het gezelschap? Wie springt als eerste bij wanneer er een extra handje nodig is? Wie heeft er moeite met het opvolgen van een commando? En wie blijkt een geboren leider…

 

Waar raakten we verzeild?

Voor het maken van de zeiltocht was geen enkele zeilervaring nodig. Iedere boot had een
professionele zeiler aan boord die ons wegwijs maakte en zorgde voor de nodige begeleiding. Met onze handen aan het roer bepaalden wij zelf de koers van de boot en trotseerden de elementen.

Met ons is wél een land te bezeilen!

Drie teams voerden eenzelfde opdracht uit. Namelijk: het zo goed mogelijk afleggen van een vooraf uitgestippelde route. Met de competitie kwam vooral ook het genieten. Genieten van het zeilen en de samenwerking die, zoals wel vaker gebleken is, top is! Maar ook het genieten van de zonovergoten dag op de Kagerplassen!

Benieuwd naar het reilen en zeilen binnen ons team?

Kun jij ons team versterken en ben jij de volgende keer aan boord? Kijk dan eens bij onze vacatures!