Werken bij

Onze consultants werken bij de meest uiteenlopende en gerenommeerde opdrachtgevers van Nederland. Professionele en persoonlijke groei hebben een vaste plek in onze cultuur. Geschikte kandidaten vinden het leuk om onderdeel uit te maken van een groeiende onderneming en willen hier actief aan bijdragen.

De werkwijze, verwachtingen en resultaten van onze organisatie zijn transparant. We zijn betrokken, staan open voor elkaars inbreng en vertrouwen elkaar. Zo kunnen we de flexibiliteit en vrijheid bieden om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Werken bij Grip

Als consultant werken bij gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland, namens een groeiende onderneming met constante focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan?

LEES VERDER

Werken bij klanten van Grip

Dankzij onze persoonlijke klantrelaties worden we ook gevraagd om kandidaten te leveren voor onze klanten. Ben jij een financiële professional en zoek je een nieuwe uitdaging?

LEES VERDER

Werken als zzp’er via Grip

interim finance opdrachten

Ben je een interim consultant en krijg je, net als wij, energie van het overtreffen van verwachtingen bij klanten en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEES VERDER