Stel je voor: het nieuwe productidee waar je maanden aan hebt gewerkt is door iemand gekopieerd, een webshop die uit de lucht is of nog erger, aan de rechter uitleggen waarom de vertrouwelijke gegevens van jouw klanten nu openbaar zijn.

Waarom Cybersecurity voor financials?

Met openbaar verkrijgbare hackprogrammatuur is het kinderspel om jouw vertrouwelijke gegevens aan de grote klok te hangen. Daarnaast zijn ook op het gebied van o.a. phising, CEO fraude en spoofing (als je niet weet wat dit betekent, dan is dit al genoeg reden om erbij te zijn) de gehanteerde technieken steeds meer uitgekiend en meer geloofwaardig. Tenslotte zijn finance professionals steeds meer online aanwezig, hierdoor neemt ook het risico toe om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Met mogelijk verstrekkende gevolgen op financieel en persoonlijk vlak.

Menselijke handelingen zijn altijd de zwakste schakel gebleken van een complete beveiliging tegen cybercrime. Daarom is het vandaag de dag een keiharde noodzaak om goed geïnformeerd te blijven over dit onderwerp.

Wat kun je van deze bijeenkomst verwachten?

Een interactieve bijeenkomst waarin de security awareness van de deelnemers op de proef wordt gesteld.
Wouter begint met een glasheldere uitleg over alle onderdelen van cybersecurity. Hierna neemt hij ons mee in de wereld van cybercrime en laat ons even denken als een hacker. Deze kennis kun je toepassen door bijvoorbeeld het herkennen van veiligheidsrisico’s. Tenslotte is er ruimte voor een groepsdiscussie waaruit verbeterpunten naar voren komen waar iedereen wat aan heeft.
Belangrijkste winst; door deze kennisbijeenkomst verandert de mindset, zodat je met andere ogen naar uw internetgebruik en jouw organisatie gaat kijken.

Facilitator

Wouter Parent (WeSecureIT); cybercrime expert die veiligheid als zijn kernwaarde ziet. Zijn missie: “Een significante bijdrage leveren aan preventie van cybercrime en zo het voortbestaan van bedrijven beschermen”.

Overige informatie

 • Datum: woensdag 20 maart 2019
 • Tijd: 19:00 – 21:15 uur
 • Locatie: Capellalaan 133 in Hoofddorp
 • Kosten: EUR 75,-

Meld je aan

Schrijf je in door te mailen naar ruud@gripopfinance.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

  Volledige naam: *

  E-mailadres: *

  Bedrijfsnaam: *

  Telefoonnummer: *