Kom je ook pas om vijf uur aan je werk toe?

Je hebt soms het gevoel dat je het werk van anderen doet, dat je verdrinkt in de e-mails, dat je niet aan je eigen werk toekomt, dat de to-do list steeds langer wordt, dat je je kinderen zelden ziet en als je ze ziet ben je toch nog “afwezig”. Herkenbaar?

Meer dan Time management tips

Hoeveel timemanagement tips heb jij al niet ontvangen? En werken ze? Misschien een aantal voor een periode? Je hebt al veel geprobeerd, net als diëten, hou je het een tijdje vol. Dan gebeurt er wat en verval je weer terug in je routine. Hoe mooi zou het zijn als je iedere avond thuis komt om met je gezin/vrienden te zijn? Niet alleen lichamelijk, maar ook met jouw volle aandacht! Dat is de deliverable van deze training.

Een zeer praktische leidraad voor een werkdag

Op 21 maart organiseren we een kennisbijeenkomst over persoonlijke productiviteit. Tijdens deze interactieve sessie o.l.v. Frank Bijl pakken we de belangrijke productiviteitsaspecten op (efficiëntie, effectiviteit en energiemanagement) en behandelen we ook concrete vragen van de groep. We gaan verder dan alleen tips voor het behandelen van je e-mail of planning, want voor een stabiel resultaat gaat het om de samenhang van alle activiteiten; zowel zakelijk als privé.

De deliverable van deze training

Aan het eind van de dag jouw werk af én ’s avonds nog genoeg energie over voor privézaken.

Facilitator

Frank Bijl, trainer en Business Coach, oprichter en eigenaar van Frank traint.

Datum en tijd

  • Datum: woensdag 21 maart 2018
  • Tijd: 18:30 – 21:30 uur
  • Locatie: Hogehilweg 10 in Amsterdam ZO

Voor het eten wordt gezorgd.

Meld je aan

Schrijf je in door een mail te sturen naar sylvia@gripopfinance.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

Volledige naam: *

E-mailadres: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *