Technologische ontwikkelingen veranderen de wereld

Technologische gadgets en ontwikkelingen hebben invloed op de wereld en op ons dagelijkse leven. Wie had bijvoorbeeld 25 jaar geleden gedacht dat je nu een film kan kijken op een mobiele telefoon? Of gratis kan bellen naar Australië? Of dat er pakketjes bezorgd worden door kleine vliegende objecten?

De wereld verandert steeds sneller door de continue ontwikkelingen op technologisch gebied en dit heeft ook invloed op de rol als financial.

Maar welke impact heeft dit op ons vakgebied, finance en control?

Frank van Baar (EVP Data Science bij Sage, de Europese marktleider op het gebied van accounting & payroll software) gaat ons in een korte tijd meenemen in de wereld van de technologische trends die ons vakgebied grondig en wellicht fundamenteel gaan veranderen, zoals Artificial Intelligence, Machine Learning en Blockchain. Daarnaast zal hij zijn visie geven op welke rol de financial van de toekomst zal hebben, waarover we graag ook jullie mening willen weten in een aansluitende discussie.

Facilitators

Frank van Baar, EVP Data Science bij Sage, de Europese markleider op het gebied van accounting & payroll software

Datum en tijd

  • Datum: vrijdag 16 februari 2018
  • Tijd: 17:00 – 19:15 uur
  • Locatie: Hogehilweg 10 in Amsterdam ZO

Voor het eten wordt gezorgd.

Meld je aan

Schrijf je in door een mail te sturen naar sylvia@gripopfinance.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

Volledige naam: *

E-mailadres: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *