Van klassieke controllers naar business partners

Er wordt binnen de control community al tijden gesproken over de verschuiving van klassieke controllers naar business partners. Niet langer financials die hun tijd hoofdzakelijk besteden aan terugkijken, maar juist proactief vooruitkijken naar kansen in de markt en verbeter mogelijkheden voor de business. Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat als organisatie?

Analyse, het verschaffen van inzicht en vooruitkijken

Grip op finance heeft bij vele bedrijven binnen gekeken en geconstateerd dat er veel verschillen zijn in de volwassenheid van de rol van controller als business partner. Een efficiënt informatievoorziening proces is van cruciaal belang. Op deze wijze blijft er tijd over voor analyse, het verschaffen van inzicht en verder vooruitkijken. Op welke wijze kun je hier als controller aan bijdragen/sturing aan geven en hoe kan een OGSM hierbij ondersteunen? Dat is het onderwerp van deze kennisbijeenkomst!

Facilitators

De facilitators tijdens deze kennisbijeenkomst zijn Robbert Huigen (Pathé) en Mark van Baar.

Datum en tijd

  • Datum: dinsdag 12 december 2017
  • Tijd: 18:30 tot 21:30 uur.
  • Locatie: Hogehilweg 10 in Amsterdam ZO

Voor een broodje wordt gezorgd.

Meld je aan

Schrijf je in door een mail te sturen naar sylvia@gripopfinance.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

Volledige naam: *

E-mailadres: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *