pand-verlichtSinds begin september werken wij vanuit ons nieuwe kantoor op de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost. Onze kernwaarden Energie, Verbetering en Kwaliteit vormden de basis waarop we de keuzes voor onze nieuwe werkplek hebben gemaakt. Het blijkt wel dat deze kernwaarden leiden tot energie, ontwikkeling en groei want we hebben het op onze nieuwe plek erg naar ons zin.

In september en oktober heeft geleidelijk alles in het kantoor vorm gekregen en daarom kon op donderdag 17 november ’s avonds ons nieuwe pand officieel geopend worden.

Vanaf 18.00 uur stroomden familie, zzp-ers uit ons netwerk en andere relaties binnen en werd het steeds drukker en gezelliger! Uiteraard waren alle Grip medewerkers al op tijd aanwezig om de gasten te verwelkomen.

ruimte-gripibericoplateau

Tijdens de opening zorgde McKili Catering uit Winkel dat iedereen de hele avond voorzien was van drankjes en lekkere hapjes. Om onze kernwaarden ook weer terug te laten komen, en te refereren aan ons leuke Grip weekend in Barcelona, stond er een heerlijke Ibérico ham van uitstekende Kwaliteit klaar! Het kantoor was mooi aangekleed en verlicht en het goede humeur van iedereen zorgde voor de juiste Energie. Eén wand was omgetoverd tot fotowand waarin de ontwikkelingen van oprichting van Grip tot nu te zien waren. De nieuwe klanten en nieuwe medewerkers in de afgelopen jaren, en nu het nieuwe pand, laten de Verbetering en groei zien.

Wij vonden het een zeer geslaagde avond en hopen dat we vanuit ons nieuwe pand weer verder kunnen groeien en mooie dingen mogen realiseren!