Nfd_gaz_07_basisa een afwezigheid van 3 jaar zijn wij trots te mogen melden dat we dit jaar wederom zijn uitgeroepen tot FD Gazelle. Grip behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Om voor een FD Gazelle Award in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar het belangrijkste criterium. Tevens mag er geen negatief resultaat zijn geboekt over het laatste jaar en dient de onderneming financieel gezond te zijn.

En dat zijn we, maar belangrijker nog, wij hebben ons de afgelopen jaren vastgehouden aan onze visie: ‘wij willen zin geven’.

Met onze dienstverlening willen we een blijvende impact hebben op organisaties, op de arbeidsvreugde van de mensen die daar werken en op onze omgeving.

Tijdens de feestelijke uitreiking op 22 november horen wij op welke plaats we dit jaar zijn geëindigd. We kijken met veel enthousiasme uit naar deze uitreiking!