Begin februari zijn onze nieuwe collega’s Fred van Nes en Xander Hartevelt gestart. Fred is onze nieuwe sales manager en Xander gaat als Business Controller/ Consultant procesverbeteringstrajecten uitvoeren bij klanten.

Fred van Nes - Grip op Finance

De “why” van Fred:

Mijn drive zit hem in het contact met mensen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in het bedrijf én de personen erachter. Bij ieder nieuw bedrijf waar ik kom, gaat er een wereld voor mij open. Deze combinatie geeft mij energie en maakt mijn werk zo leuk.

Ik ben betrokken en houd focus. Hierbij vind ik het belangrijk om zaken echt af te maken, gestructureerd te werken en afspraken na te komen. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, zorg ik voor de juiste competenties aan tafel en draag ik bij aan een samenwerking tussen uw organisatie en Grip. Ik doe dit niet alleen. Maar samen met mijn collega’s en u. Op die manier leveren wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

De “why” van Xander:

Business control is mensenwerk. Persoonlijk contact is hierin onmisbaar. Daarom ga ik verbindingen aan. Met mensen uit verschillende lagen van uw organisatie. Zo achterhaal ik de vraag achter de vraag en kan ik de gehele waardeketen overzien. De stip op de horizon zetten we samen. Ik zorg ervoor dat we die constant in het oog houden.
Als Finance professionals zijn we pas écht succesvol als we de business volledig doorgronden. Ik communiceer hier dan ook over. Met alle belanghebbenden. In heldere bewoordingen.

Waar ik energie van krijg? Van persoonlijk contact. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat regelmatig persoonlijk overleg wederzijds begrip én prachtige oplossingen oplevert. Die ervaring zet ik dan ook met plezier in bij mijn verbetertrajecten.

Xander Hartevelt - Grip op finance