Foto Hogehilweg_23_Linked

 

 

 

 

 

 

Grip groeit en na 8 jaar is het tijd voor een andere omgeving, nieuwe prikkels en dus meer energie. Onze nieuwe huisvesting is een duidelijke verbetering ten opzichte van waar we vandaan komen. Bij het kiezen van onze nieuwe thuisbasis hebben we ook uitdrukkelijk gekeken naar de kwaliteit van zowel de omgeving als onze eigen inrichting.

Onze kernwaarden energie, verbetering en kwaliteit vormden het fundament waarop we de keuze voor onze nieuwe werkplek hebben gebaseerd. Omdat deze kernwaarden leiden tot energie, ontwikkeling en groei. Dat is in onze ogen zin geven en daar worden we blij van.

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Je bent van harte welkom.

Per 2 september is ons nieuw adres:

Grip op finance
Hogehilweg 10, 6e verdieping
1101 CC Amsterdam

Wat betekenen de kernwaarden voor ons?

Onze waarden en overtuigingen liggen ten grondslag aan al onze keuzes. Keuzes over hoe we werken, met wie we werken en voor wie we werken. Met onze eigen waarden creëren we waarde bij onze klanten. Iedere keer weer. En daar zijn we trots op.

Energie

Where focus goes, energy flows. Door processen te verbeteren, ontstaat energie en ruimte voor vernieuwing. Mensen die zin hebben in hun werk, voegen zin toe.

Verbetering

Er is altijd ruimte voor verbetering. Verbeteren is een continu aandachtspunt/proces, ook wanneer er geen sprake is van acute noodzaak tot verandering. Dit geldt zowel voor mensen als voor organisaties. Verbeteringen beklijven wanneer mensen zelf ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten. Met aandacht stimuleren we mensen het beste in zichzelf naar boven te halen.

Kwaliteit

Vakinhoudelijke kennis vergaar je in de praktijk. Wij hebben met de spreekwoordelijke poten in de klei gestaan. De combinatie van ruime praktijkervaring en een objectieve blik maakt dat we de juiste methodiek en instrumenten toepassen waarmee we veranderingen aanbrengen die meetbaar succes opleveren.