Verandermanagement is een belangrijke activiteit van managers en consultants. Elke verander/verbeter situatie is anders en vereist een eigen aanpak. Zelf speel je met je eigen persoonlijkheid een grote rol in het succes van de verandering.
De kennissessie Verandermanagement is een tweeluik waarbij je in de eerste sessie inzicht krijgt in de manier waarop je zelf naar veranderingen kijkt – en hoe anderen dat doen. We onderzoeken de effecten van verschillende ‘houdingen’ ten opzichte van verandering. Dat maakt het mogelijk om beter met weerstand bij verandering om te gaan. Je oefent met elkaar de kennis die je krijgt in een praktische en herkenbare situatie waarin je invloed op verandering wil.
In de tweede sessie oefenen we in concrete cases de interactie tussen mensen met verschillende visies op veranderen. Zo oefen je in het omgaan met de overeenkomsten en verschillen in denken van de opdrachtgever (klant) en van de adviseur/veranderaar.

Datum
Dinsdag 27 september en dinsdag 25 oktober van 18:30 tot 21:30 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Locatie
Hogehilweg 10 in Amsterdam ZO.

Facilitator
Rick Koster

Inschrijven
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar