Begin maart is onze nieuwe collega Sophie Kamps gestart. Ze gaat als Corporate Recruiter nieuw talent werven voor Grip en voor relaties van Grip. Daarnaast neemt Sophie het relatiebeheer van enkele klanten voor haar rekening.

De “why” van SoImagephie:

Ik geloof dat mensen het kapitaal van uw organisatie zijn. Met de juiste mensen op de juiste plek, komt uw organisatie het best tot haar recht.

Een zorgvuldige werving en selectie is daarom van groot belang. In dat proces kunt u van mij een nauwe samenwerking, heldere communicatie en betrokkenheid verwachten. Ik zorg ervoor dat het juiste talent wordt aangetrokken en tegelijkertijd de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Heldere communicatie speelt tevens een belangrijke rol binnen organisatieprocessen. Door goed te luisteren naar uw behoefte en aandacht te hebben voor uw wensen, lever ik een positieve bijdrage aan de samenwerking tussen uw organisatie en Grip op finance.

Ik ben gedreven en energiek in mijn werk en kan snel schakelen. Daarnaast heb ik de nodige ervaring en mensenkennis die nodig is voor een goede match. Of het nu gaat om het vinden van de passende mensen voor uw organisatie of het opbouwen en onderhouden van relaties, het leveren van kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.