In 2016 starten we de kennisbijeenkomsten met een zinvolle invulling: mentale fitheid. Tijdens deze sessie willen we deelnemers bewust maken van hun eigen mentale fitheid en ze een positieve mentale boost geven. Bewustwording van het feit dat iedereen eigen verantwoordelijkheid draagt voor het krijgen van een goed gevoel. Meer positiviteit, zelfinzicht, mentale rust en mentale energie. Tevens is het doel om persoonlijke doelstellingen te bereiken en om negatief denken aan te pakken.

Er wordt ingegaan op de volgende vragen: wat is mentale fitheid en waarom is die zo belangrijk? Hoe zorgt onze mentale fitheid ervoor dat we minder snel ziek worden?

Datum
Donderdag 11 februari 2016 van 18:30 tot 21:30 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Locatie
Paasheuvelweg 15 in Amsterdam ZO.

Facilitator
Julien Pieterse, Vitalics
Louise Hildebrand

Inschrijven
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Martine@gripopfinance.nl.