Begin januari is onze nieuwe collega Wouter Herremans begonnen. Hij gaat als Senior Consultant procesverbeteringstrajecten en trainingen uitvoeren bij klanten.

Wouter

De “why”van Wouter:

Ik ben Wouter Herremans, senior consultant bij Grip op finance

Ik krijg energie van het aanbrengen van duurzame verbeteringen in processen, systemen en bij mensen. Voor het realiseren van beklijvende verbeteringen en andere gezamenlijke doelen geloof ik in de positieve kracht en potentie van mensen. Om de toegevoegde waarde van mensen in het proces optimaal in te vullen stimuleer ik het procesdenken.

Het is mijn passie om betrokkenen actief in een verbeteringstraject mee te nemen zodat zij zich op een voortdurende wijze weten te verbeteren. Om samen de processen sneller en kwalitatiever te laten verlopen maak ik graag gebruik van de principes van Lean Six Sigma.

U kunt van mij een enthousiaste, doorzettende en professionele instelling verwachten en ik stel mezelf op als partner die samen met u het gewenste klantresultaat weet te behalen.