Interim Finance opdrachten

Energie van verbetertrajecten

Krijg je, net als wij, energie van het overtreffen van verwachtingen bij klanten en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij die interim consultant?

Dan bieden we jou een plek als zzp’er in ons gezellige team. Bekijk onze voorbeeldvacatures hieronder en neem contact op voor een kennismakingsgesprek! We hopen je binnenkort te ontmoeten.

Onze werkwijze

Dankzij onze persoonlijke klantrelaties worden we betrokken bij de uitdagingen van onze klanten. Sparren om de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen helpt ons om naast een oplossingsrichting ook een goed beeld te krijgen welke type interimmers het beste op de klus passen.

Als zzp’er in opdracht van Grip sta je er niet alleen voor. Wij vinden kennisdeling en continue ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden we jou structurele coaching en toegang tot onze kennissessies. Zo borgen we niet alleen jouw ontwikkeling, maar ook die van de klant.

Laten we kennismaken

Voorbeeldopdrachten

Interim Senior Business Controller

Van een groot energienetwerkbedrijf kregen we de vraag om een interim Senior Business Controller te leveren met een sterke focus op de rol van de business partner richting de interne klant. Een uitdagende klus! Zeker gezien het veranderingstraject waarin de interne klant zat, door onder andere de technologische ontwikkelingen en een veranderende projectmethode.

Wat ga je doen?

Je besteedt slechts enkele dagen per periode aan de maandcijfers, om de rest van de tijd effectief als business partner te fungeren. Hierbij focus je je op het doornemen van business cases, sparren met het management (van contract tot eindevaluatie), in-depth analyses van de projectvoortgang, het opstellen van begrotingen/forecasts en off-site strategiesessies met het MT. Kortom: een echte Business Control rol!

Interim GL-accountant

Als allround Finance consultant draag je de verantwoordelijkheid voor de administraties van een aantal entiteiten voor een grote internationale speler in de Leisure Industrie. Van het monitoren van de output van AP, Cash en Payroll tot het zelfstandig uitvoeren van de maandafsluiting, analyseren van de cijfers en het opstellen van de jaarrekeningen.

Wat ga je doen?

Naast de uitvoering is het, door de groei van de opdrachtgever, van belang dat de processen steeds een stapje beter of slimmer gaan. Zo kan de groei zonder problemen worden gefaciliteerd vanuit Finance. En dat alles in een zeer leuke omgeving bij een internationaal team!

Projectmanager P2P

Als projectmanager P2P, van een Europees vooraanstaand hardloopschoenenmerk, zorg je ervoor dat de PO-module geïmplementeerd wordt. Op zich een eenvoudige vraag. Echter is de organisatie dermate aan het groeien dat er veel projecten tegelijk lopen. Dat vereist tijd en focus, van de juiste stakeholders, voor alle projectfases.

Wat ga je doen?

Naast het borgen van de kwaliteit van het eindproduct en het bijdragen aan de klantwensen is het managen van de juiste stakeholders jouw grootste uitdagingen. Met als doel een efficiënter proces met meer inzicht voor Inkoop en Finance!

Ik laat je Grip zien!

Interim Finance Consultant

Laten we kennismaken

Krijg je, net als wij, energie van het overtreffen van verwachtingen bij klanten en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden jou een plek als zzp’er in ons gezellige team. Ben jij een gedreven interim professional en op zoek naar interessante opdrachten? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Stuur je CV naar of via 088-5555100.

Laten we kennismaken

We zijn continu op zoek naar nieuwe ZZP’ers. Spreekt de werkwijze van Grip je aan? Schrijf je dan nu in:

Volledige naam: *

E-mailadres: *

Ervaring als: *

Telefoonnummer: *

Kennissessie bijwonen

We delen onze kennis en ervaringen in alle openheid te delen met onze relaties, kunnen we van elkaar leren en samen groeien. Daarom organiseren we bij Grip kennissessies voor collega’s en mensen in ons netwerk.

Naam: *

E-mailadres: *

Ervaren als: *

Telefoonnummer: *