Refill Snoeppot

Zin in meer lekkers?

Vraag een refill van uw snoeppot aan

Uw naam: *
Bedrijfsnaam: *
Zakelijk e-mailadres: *
Telefoonnummer: *

Bekijk onze beschikbare consultants om uw lege plekken succesvol in te vullen

 

Profielen beschikbare consultants

Henk Kerstens
Henk KerstensSenior Consultant
Beschikbaar per: 1 september (40 uur per week)

Henk heeft een brede ervaring als Financial. In het begin van zijn carrière heeft hij zich met name gericht op de primaire vastlegging in de financiële en salarisadministratie. Hiermee heeft Henk een gezonde, goede basis gelegd voor het Finance vak. Een logische stap in zijn carrière daarna was de kant van Reporting. Henk heeft een aantal jaren gewerkt op de Corporate Control afdeling van een grote supermarktketen waar hij de fijne kneepjes van het Reporting heeft geleerd. Inhoudelijk sterke maar simpele management rapportages, dashboards en performance review overzichten was daarbij het doel.

De laatste 10 jaar is Henk voornamelijk bezig geweest met het vak van Business Control. Deze functies heeft hij met name uitgevoerd bij grote (beursgenoteerde) bedrijven. Als Controller is hij verantwoordelijk geweest voor grote IT-afdelingen, budgettering en cost savings/transitie projecten

Henk brengt beweging. De ambitie en drive van Henk zorgt voor een sfeer van jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat is waar Henk in geloofd en wat hij ook brengt en uitstraalt. Het is natuurlijk logisch dat bedrijfsdoelstellingen gehaald moeten worden maar deze kunnen heel goed samengaan met ontwikkeling en verbetering.

Vraag het CV van Henk aan »
Mark van Baar
Mark van BaarSenior Consultant / Business Controller
Beschikbaar per: direct (40 uur per week)

De afgelopen 11 jaar is Mark voornamelijk als interim Business Controller actief geweest. Gedurende deze periode heeft hij diverse bedrijven van advies voorzien en geholpen de control functie naar een hoger niveau te tillen. Mark heeft hierdoor een brede ervaring opgebouwd in diverse branches zoals de Entertainment, FMCG en Telecommunicatie industrie.

In de 7 jaar voor zijn interim werkzaamheden heeft hij de basis gelegd op het gebied van Management Accounting in zijn rol als Business Analist en Controller.

In zijn meest recente opdracht heeft Mark 2 verschillende rollen vervuld, projectleider en Business Controller. In zijn rol als projectleider heeft hij een aantal Lean in Finance projecten begeleid wat heeft geleid tot het verhogen van de kwaliteit en efficiency op de Finance afdeling.

Op basis van de OGSM heeft hij in zijn rol als Business Controller geholpen de control afdeling verder te professionaliseren. Door samen met het management op zoek te gaan naar de ‘werkelijke’ drivers is hij in staat geweest om als ‘Controller als Businesspartner’ te acteren.

Vraag het CV van Mark aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER