Profielen beschikbare consultants

Judith Klein Langenhorst
Judith Klein LangenhorstConsultant / Business Controller
Beschikbaar per 14 oktober (32 uur per week)

Vanuit haar brede achtergrond van zowel de Hogere Hotelschool, horecamakelaardij als KPMG heeft Judith zowel een menselijke gastvrije benadering als goede basis in finance.

In haar rol als business controller bij een grote catering organisatie is ze naast haar reguliere controller activiteiten projectmatig betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw SAP systeem en de bouw en aansluitend functioneel beheer van SAP BW.
Met het ontwikkelen van een financieel stuurprogramma en een nieuwe budgetmodule was ze tevens betrokken bij de operatie.
Dit gold ook voor de opstart van de financiële processen voor een klant waarbij alle facilitaire diensten werden gebundeld met als resultaat beheersbare processen voor registratie, facturatie en rapportage. Commerciële ervaring is opgedaan met de calculatie van salestenders.

In haar rol van teammanager van de International accounting groep van PostNL stuurde ze een administratie afdeling aan en was wederom betrokken bij een systeem implementatie.

Vraag het CV van Judith aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER