Profielen beschikbare consultants

Beau de Saegher
Beau de Saegher
Functie: Junior consultant
Beschikbaar: per direct (40 uur per week)

Mijn naam is Beau en ik geloof dat elk vraagstuk is op te lossen wanneer je dit samen doet. Ik streef ernaar om elke werkdag succes te hebben. Succes betekent voor mij een dag waarop ik mezelf heb uitgedaagd om verder te denken dan de dag ervoor en dit bijdraagt aan mijn project.

Mijn interesse voor Finance is afkomstig van de organisaties waar ik als bijbaan heb gewerkt. Finance is verbonden met elk onderdeel van de organisatie. Een duidelijk en overzichtelijke Finance afdeling draagt in mijn ogen bij aan het functioneren van elke afdeling binnen elke organisatie. Ik geloof dat het verbeteren van een bedrijfsproces een succes is als dit een langdurig positief effect heeft en verbetering voort komt uit het begrijpen van een bestaand proces.

Wanneer ik start met een project wil ik eerst doorgronden hoe de huidige processen zijn ingedeeld. Dit betekent dat ik onderzoekend ben en secuur te werk ga. Daarnaast vind ik het fijn om een duidelijk een meetbaar uitgangspunt te hebben waar ik naartoe werk. Ik stel mezelf flexibel op en werk graag samen met anderen en pas me makkelijk aan in een organisatiecultuur waarin ik bij zal dragen aan een prettige werksfeer. Zo kunnen we samen elke dag successen behalen.

Vraag hier het CV van Beau aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER