Profielen beschikbare consultants

Mike Baas
Mike BaasJunior consultant
Beschikbaar per: 19 november (40 uur per week)

Mike is zijn carrière gestart als Young Professional in een intensief trainingstraject. Dit heeft hem de kans gegeven om vroeg in zijn carrière ervaring op te doen met het vak Business Control.
Door deze praktijkervaring te combineren met cursussen op het gebied van Lean Six Sigma en Agile heeft Mike ervaring met het blijvend optimaliseren van complexe processen.

Daarnaast heeft hij zich in zijn rol als Business Controller ontwikkeld tot een expert op het gebied van rapportages. Door goed te luisteren naar de organisatie creëert hij duidelijke, praktische rapporten die een solide basis vormen voor besluitvorming.

Mike is een echte teamspeler; hij gelooft in heldere, transparante communicatie. Met zijn analytische blik houdt hij gemakkelijk het overzicht en kan hij processen tot in de kern doorgronden.

Vraag het CV van Mike aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER