Profielen beschikbare consultants

Joyceline Duijndam
Joyceline DuijndamJunior consultant
Beschikbaar per 1 mei 2019 (40 uur per week)

Joyceline heeft een afgeronde HBO Bedrijfseconomie diploma . In de afgelopen 3 jaar heeft ze ervaring opgedaan als financieel medewerker bij verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. In deze tijd heeft ze haar Engelse taal goed bijgespijkerd.
De afgelopen 1,5 jaar was Joyceline verantwoordelijk voor de benelux administratie van een internationale organisatie. Denk hierbij aan het verwerken van de benodigde transacties, BTW en ICP aangiftes maar ook het opstellen, analyseren en het verstrekken van de maandrapportages.
Joyceline was verantwoordelijk voor de gehele administratie en heeft veel kennis opgedaan van de processen. Hierdoor is zij breed inzetbaar binnen uw organisatie. Joyceline is communicatief vaardig en kan zich snel aanpassen aan een nieuwe omgeving.

Vraag het CV van Joyceline aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER