Profielen beschikbare consultants

Xander Hartevelt
Xander HarteveltSenior consultant
Beschikbaar per: 1 februari (40 uur per week)

Xander heeft ruime ervaring opgedaan binnen finance. De eerste jaren van zijn loopbaan hield hij zich vooral bezig met Financial Control. Veelal in leidinggevende functies.

Halverwege zijn loopbaan is zijn aandachtsgebied geleidelijk verschoven naar Business Control. Daar ligt zijn voorkeur momenteel, overigens in de volle overtuiging dat boekhoudkundige kennis voor elke Business Controller “dagelijks” een groot voordeel is.

Recentelijk heeft Xander verschillende finance opdrachten vervuld. Momenteel rondt Xander een opdracht af voor een internationale internet start-up, waar hij vanuit finance een fusieproces begeleidt, nadat hij in zijn eerste opdracht voor datzelfde bedrijf heeft geholpen de finance functie te professionaliseren. Daarvóór had Xander een business control opdracht voor een energiebedrijf, waar hij als sparring partner fungeerde voor het S&M team. In alle opdrachten kon hij de kennis van de RC opleiding goed in de praktijk brengen. Dit combineert Xander met een zeer menselijke benadering.

Xander wordt enthousiast als hij samen met de organisatie duiding kan geven aan management informatie, om daarmee gezamenlijk de juiste kant op te sturen.

Vraag het CV van Xander aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER