Profielen beschikbare consultants

Julia Boot
Julia BootJunior consultant
Beschikbaar per 16 september (40 uur per week)

Julia is haar carrière begonnen als Assistent controller bij een Engelse fabriek van Unilever. Het samenwerken met meerdere afdelingen en met diverse soorten mensen spreekt haar aan. Samen processen optimaliseren om zo de bedrijfsdoelstellingen beter te kunnen behalen, is een uitdaging die ze graag aangaat. Juist verder kijken dan de gebaande paden maakt een project interessant.

Na Unilever is Julia begonnen bij een Amsterdamse startup, waar zij andere beginnende bedrijven heeft geholpen met hun financiële administratie. Een leuke en leerzame tijd. Vervolgens heeft ze bij Grip op finance een aantal mooie opdrachten succesvol afgerond en zich verder ontwikkeld in finance, accounting en Lean Management.

Tijdens haar laatste opdracht bij SSC van Kao Corporation heeft Julia het accounting team geholpen met het verbeteren van de financiële administratie van de Benelux entiteiten. O.a. door het opschonen en beter onderbouwen van de balansen, implementatie van reconciliatie proces met Blackline, beter gebruiken van systeemfunctionaliteiten en documenteren van procedures.
Dankzij haar inzet zijn de Benelux entiteiten nu goed op orde. Tegelijkertijd heeft zij de overdracht naar haar nieuwe collega verzorgd, om de procesverbeteringen blijvend te maken.

Julia’s uiteenlopende ervaringen stellen haar in staat om in verschillende omgevingen haar weg te vinden. Nieuwsgierigheid, enthousiasme, een scherpe blik en doorzettingsvermogen helpen haar om snel te leren en mogelijke uitdagingen te overwinnen.

Vraag het CV van Julia aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER