Profielen beschikbare consultants

Mark van Baar
Mark van BaarSenior Consultant / Business Controller
Beschikbaar per 1 juli 2019 (40 uur per week)

De afgelopen 12 jaar is Mark voornamelijk als interim Business Controller actief geweest. Gedurende deze periode heeft hij diverse bedrijven van advies voorzien en geholpen de control functie en stuurinformatie naar een hoger niveau te tillen. Mark heeft hierdoor een brede ervaring opgebouwd in diverse branches zoals de Entertainment, FMCG, Productie en Telecommunicatie industrie.

In de 7 jaar voor zijn interim werkzaamheden heeft hij de basis gelegd op het gebied van Management Accounting in zijn rol als Business Analist en Controller.

In zijn meest recente opdracht heeft Mark als Operations controller diverse plantrapportages opgezet en alligned. In de rol van business partner heeft hij samen met de plantmangers de cost reviews naar een hoger niveau gebracht. Tevens heeft Mark meer inzicht verschaft in de waste binnen Operations.

Daarvoor heeft hij bij Pathé 2 verschillende rollen vervuld, projectleider en Business Controller. In zijn rol als projectleider heeft hij een aantal Lean in Finance projecten begeleid wat heeft geleid tot het verhogen van de kwaliteit en efficiency op de Finance afdeling.

Op basis van de OGSM heeft hij in zijn rol als Business Controller geholpen de control afdeling verder te professionaliseren. Door samen met het management op zoek te gaan naar de ‘werkelijke’ drivers is hij in staat geweest om als ‘Controller als Businesspartner’ te acteren.

Vraag het CV van Mark aan »

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER