Profielen beschikbare consultants

Bob van der Linden RC
Bob van der Linden RC
Functie: Senior Consultant / Business Controller
Beschikbaar: per 1 februari 2020 (40 uur per week)

Bob is een senior business controller met een positieve instelling die altijd probeert bij te dragen aan een goede werksfeer.

Lange tijd was hij werkzaam bij ’s werelds grootste beveiligingsbedrijf.
Daar was hij in de rol van business controller verantwoordelijk voor meerdere business units en sparring partner tot directieniveau.

Hij heeft ervaring met de implementatie van business intelligence software en het tot de essentie omvormen van managementinformatie, toegespitst op de doelgroep. Niet-financiële medewerkers bewust maken van de waarde van kengetallen en (financiële) informatie ziet hij als een sport.

In zijn laatste opdracht bij de grootste bioscoopketen van Nederland is in de rol van projectmanager / capex controller, de volledige levenscyclus van kapitaalintensieve projecten, van inkoop en voortgang tot activering en desinvestering, gedigitaliseerd.

Vraag hier het CV van Bob aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner
Telefoon: 088-5555100
E-mail:

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER