Profielen beschikbare consultants

Bob van der Linden RC
Bob van der Linden RC
Functie: Senior Consultant / Business Controller
Beschikbaar: eind augustus (40 uur per week)

Voordat Bob bij Grip op finance betrokken was heeft hij al ruime ervaring opgedaan als business controller. Bij ‘s werelds grootste beveiligingsbedrijf was hij verantwoordelijk voor control van verschillende business units en sparringpartner op directieniveau.

Ondertussen heeft hij bij diverse organisaties procesverbeteringen doorgevoerd. Van het efficiënt vormgeven van afsluitprocessen en -documentatie tot, in de rol van projectmanager, het volledig digitaliseren van de levenscyclus van grote projecten (van inkoop tot desinvestering). Dit heeft bijgedragen aan zijn kennis van implementatie van inkoop-, activa- en business intelligence software.

Hij beschouwt het als een sport om managementinformatie terug te brengen tot de essentie, helder vorm te geven en toe te spitsen op de doelgroep.

Bob heeft een positieve instelling en draagt bij aan een goede werksfeer.

Vraag hier het CV van Bob aan
Ramouni Korkmaz
Ramouni Korkmaz
Functie: Junior Consultant
Beschikbaar: per direct (40 uur per week)

Ramouni heeft in 2019 de HBO opleiding Accountancy afgerond aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. In de afgelopen 7 jaar heeft Ramouni in verschillende rollen ervaring opgedaan in de sales; als laatste in de rol van Sales Consultant voor een IT staffing organisatie, waar hij o.a. de Blockchain en Big Data markt heeft opgezet. Daarvoor was hij 5 jaar verantwoordelijk voor de verkoop van tickets en verhuur van auto’s op vakantiebestemming Mallorca. Ramouni heeft daarnaast stage ervaring opgedaan als medewerker bij een accountantskantoor en met het verbeteren van processen en beschrijven van de AO/IB van het inkoopproces.

Ramouni is een doelgerichte en enthousiaste team-player, die zich 100% wil inzetten voor het creëren van meerwaarde bij de klant. Hij houdt ook van humor en gezelligheid en wordt gezien als een ‘go-to’ persoon door zijn collega’s. Hij wil zich graag ontwikkelen in het beheersen van de finance processen en change management.

Vraag hier het CV van Ramouni aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Niet alleen gedurende de opdracht kunt u van ons verwachten dat wij betrokken blijven, maar ook daarna. Wij gaan immers voor een duurzame relatie.

Stel uw vraag of vraag een CV aan

Uw naam: *

Uw zakelijke e-mailadres: *

Uw vraag of CV aanvraag: *

Laten we kennismaken

Robin van Veenhuisen
Robin van VeenhuisenSenior consultant & partner

ONZE KLANTEN

4 adviezen vanuit de praktijk voor een efficiënte Finance afdeling

DOWNLOAD DE WHITEPAPER