Tijdens onze BeGripsessies staan groei en ontwikkeling centraal. Persoonlijke groei, de ontwikkeling van ons team en van ontwikkeling onze vaardigheden. Het doel van deze sessies is samen verbeteren door met en van elkaar te leren.

De eerstvolgende BeGripsessie vindt plaats op 15 december om 15.00u. op kantoor.

Locatie
Paasheuvelweg 15, Amsterdam

Datum
15 december, 15.00 – 18.00 uur

Inhoud training
Tijdens de BeGrip sessies ontwikkelen we samen als team en als persoon. Ontwikkelen kan in verschillende vormen: mindmapping, herbruikbaarheidsgesprek vooraf en achteraf, intervisie, TedTalks, storytelling, boekbespreking, oefenen van vaardigheden zoals faciliteren of presenteren, case studies, rondje langs de velden, after action review en nog veel meer. Met als doel dat we samen willen leren en verbeteren.

Trainers: Grip

Algemene informatie
voor broodjes wordt gezorgd

Uiterste inschrijfdatum
15-09-2015

Contactpersoon
S Baltus