Werving & Selectie

Wij geloven dat mensen het kapitaal van uw organisatie zijn. Met de juiste mensen, op de juiste plek, komt uw organisatie het beste tot haar recht. Een zorgvuldige werving en selectie is daarom van groot belang. Als specialist op het gebied van Finance & Control weten wij precies wat de financials van nu allemaal in huis moeten hebben. En omdat geen organisatie hetzelfde is, zijn al onze W&S-trajecten maatwerk.

BEKIJK ONZE BESCHIKBARE CONSULTANTS

We vinden de perfecte kandidaat

Behoefteanalyse: in een persoonlijk gesprek verdiepen we ons in uw wensen, zodat we helder voor ogen hebben wat u van uw nieuwe medewerker verwacht.

Werving & toetsing kandidaten: professionals van binnen en buiten ons netwerk krijgen de kans om deel te nemen aan de procedure, waarin wij hen uitgebreid en zorgvuldig toetsen op hun persoonlijkheid, competenties én inhoudelijke kennisniveau.

Selectie: de kandidaten die qua profiel, kennis en persoonlijkheid het beste aansluiten bij de functie, nodigen wij uit voor een persoonlijk gesprek met u. Want uiteindelijk zijn u en uw collega’s degenen die het beste kunnen bepalen of iemand echt in het team past.

Wat u van ons kunt verwachten

Betrokkenheid, kennis van zaken, transparantie en een heldere communicatie. Daar staan wij voor. Wij zorgen ervoor dat het juiste talent wordt aangetrokken en dat de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

Is uw interesse gewekt en hoort u graag meer over onze werkwijze en persoonlijke aanpak? Neem dan contact op met Robin van Veenhuisen, Senior Consultant & Partner Grip op finance. Hij helpt u graag verder met al uw wensen omtrent Werving & Selectie. U bereikt hem rechtstreeks via  of 088 555 51 00.

Robin van Veenhuisen - Grip op finance

Robin van Veenhuisen

Senior Consultant & Partner


 088 555 51 00
 06 409 035 49

ONZE KLANTEN