Marc Brouwer

Ik ben Marc Brouwer, Interim manager en business controller (zzp) en ik heb via Grip op finance verschillende opdrachten uitgevoerd.

Transparantie en doortastendheid zijn belangrijk voor mij. Efficiënt handelen ontstaat uit een combinatie van samenwerken, feiten verzamelen, en aanvoelen wanneer er genoeg informatie beschikbaar is om een besluit te nemen. Kennis en ervaring helpen erbij om het juiste moment aan te voelen waarop gehandeld kan worden, en hoe groot de te nemen stappen kunnen zijn. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.

Mijn specialiteit is om bestaande systemen optimaal te benutten. Door met een frisse blik naar de aanwezige tooling te kijken kunnen altijd flinke verbeteringen behaald worden, die meestal ook nog eens op relatief korte termijn te verwezenlijken zijn – en tegen geringe kosten. Door tegelijkertijd
ook de processen mee te nemen in de beschouwingen resulteert meer dan blijvende verbetering: vanuit de samenwerking met de betrokkenen en het op relatief korte termijn behaalde resultaat ontstaat ook altijd een momentum waarin nog grotere stappen gezet kunnen worden, ook op andere terreinen.

Inspiratie ligt zo voor het oprapen, je moet alleen even de diepte in om er bij te kunnen.