Cash is king

Een oud statement wat vandaag de dag nog altijd klopt. Cash is uiteindelijk de levenslijn van iedere organisatie en is daarmee cruciaal voor haar continuïteit.

Cash Management

Cash is King geldt voor ieder bedrijf maar de wijze van cash management verschilt per bedrijf. Daarop wordt op deze interactieve avond onder andere ingezoomd.
Hierbij beantwoorden we vragen als: Hoe kijken banken en private equity ondernemingen naar dit onderwerp? Wat kan je als organisatie doen om beschikbare cash te beschermen? Hoe breng je toekomstige bewegingen van de cash positie in beeld? Aan welke maatregelen kan jij als controller denken om de continuïteit en de financierbaarheid van de organisatie te waarborgen?

Wat kun je van deze bijeenkomst verwachten?

Voor de pauze behandelen we een brede introductie van het onderwerp en na de pauze gaan we wat dieper in op de specifieke onderwerpen die vanuit Finance & Control het belangrijkst zijn.
Dit laatste doen we aan de hand van jouw input tijdens de sessie.
Als er nu al specifieke vraagstukken zijn, dan vernemen we dit graag vooraf. Zodat we kunnen bekijken hoe dit ingepast kan worden binnen de context van de avond.

Facilitator

Drs. Björn Obrie CFA, momenteel Group Treasury Manager bij Prosus/Naspers. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende treasury functies binnen de corporate wereld (VION Food) en de banken sector (ABN AMRO).

Datum en tijd

  • Datum: dinsdag 14 april 2020
  • Tijd: 19:00 tot 21:15 uur (inloop vanaf 18:30)
  • Locatie: Capellalaan 133 in Hoofddorp
  • Voor broodjes wordt gezorgd.

 

Meld je aan

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@gripopfinance.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

Volledige naam: *

E-mailadres: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *