Introductie

Cijfers zijn echt jouw ding. Van het verwerken van de administratie van de klant tot het onder begeleiding verzorgen van periodieke rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen; geen klus ga jij uit de weg. Je beweegt je gemakkelijk binnen een organisatie, want naast een goed gevoel voor cijfers, ga je ook voor kwaliteit en ken je de weg in deze wereld van processen en automatisering. Het leren kennen van nieuwe (boekhoudkundige) computersystemen kost jou geen enkele moeite en dit deel je graag met jouw nieuwe collega’s bij onze klanten.

Organisatie

Wij zijn Grip op finance en wij helpen bedrijven als Booking.com, Jumbo, Pathé Theaters, PostNL om hun Finance en Control naar een hoger niveau te brengen. Niet door pleisters te plakken, maar door blijvende oplossingen te bieden. Door kwaliteiten optimaal te benutten, processen te verbeteren en verspilling te reduceren. Daarmee creëren we ruimte voor activiteiten die écht waarde toevoegen. Zo realiseren we aantoonbare en blijvende impact van onze diensten.

Door persoonlijke begeleiding, opleidingen, trainingen en een gevarieerd klantenpakket helpen we je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te groeien. Onze teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen een verschil maken. Ze stimuleren groei bij zichzelf, bij andere collega’s, bij onze organisatie en bij onze klanten.

Functie

Als (Interim) Junior GL Accountant bij Grip ga je aan de slag bij onze klanten op opdrachten die gemiddeld 6 tot 9 maanden duren. Tijdens de opdrachten sta je er niet alleen voor. Onder begeleiding van je coach (zowel on-the-job als op afstand is mogelijk), word je op opdrachten ingezet als bijvoorbeeld medewerker Account Payable, financieel medewerker of allround administrateur. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals:

Op opdrachten bij klanten:

 • Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden
 • Onderbouwen van balansposities en beoordelen ouderdom
 • Zorgdragen voor juistheid, volledigheid en tijdigheid bij de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting
 • Maken van rapportages en analyses
 • Optimaliseren en verbeteren van processen
 • Uitwerken en uitzetten van procedures en werkinstructies
 • Schrijven van aanbevelingsrapport

Functie-eisen

De ideale (Interim) Junior GL Accountant bij Grip voldoet aan het volgende plaatje:

 • (Bijna) in bezit van een Bachelor of WO; Bedrijfseconomische, bedrijfskundige of accountancy
 • Tot 2 jaar werkervaring in soortgelijke functies
 • Gedegen Excel en/of Power BI kennis is een pré
 • Ambitieus en continue focus op verbeteren (van bedrijfsprocessen en ook van jezelf)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in de omgeving van de randstad

Aanbod

 • Diverse en uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties
 • Jaarsalaris van € 32.000,- tot € 47.500,- (o.b.v. ervaring en prestatiebonus)
 • Persoonlijke opleidingsprogramma die jouw ontwikkeling ondersteunt; met vaste onderdelen als o.a. Lean Green belt, presentatie-en communicatievaardigheden, DISC analyse, basics in accounting training
 • Inhoudelijke coaching (zowel on-the-job en telefonisch mogelijk) en persoonlijke begeleiding
 • Gezellige uitjes met je Grip collega’s; o.a. het jaarlijkse Grip weekend en periodieke borrels
 • Lease auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding
 • Bovengemiddelde pensioenregeling waarbij Grip 2/3 van de premie betaald
 • Netto onkostenvergoeding van € 50,- per maand voor telefonie en internet

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Franklin Boot via 088-5555100 of mail naar franklin@gripopfinance.nl. Solliciteren via onderstaande button.