Introductie

Je bent een jonge en ambitieuze controller die zich wil ontwikkelen tot business partner. Deskundige op jouw vakgebied, of je wilt dat worden. Je zoekt een functie die je creativiteit prikkelt. Je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. En je wilt jezelf persoonlijk ontwikkelen. Dan willen we graag met jou praten!


Organisatie

Wij zijn Grip en wij helpen onze klanten, zoals Pathé, Asics en Booking.com, om hun Finance en Control naar een hoger niveau te brengen. Niet door pleisters te plakken, maar door blijvende oplossingen te bieden. Door kwaliteiten optimaal te benutten, processen te verbeteren en verspilling te reduceren. Daarmee creëren we ruimte voor activiteiten die écht waarde toevoegen. Zo realiseren we aantoonbare en blijvende impact van onze diensten.

Door persoonlijke begeleiding, opleidingen, trainingen en een gevarieerd klantenpakket helpen we je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te groeien. Onze teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen een verschil maken. Ze stimuleren groei bij zichzelf, bij andere collega’s, bij onze organisatie en bij onze klanten.

Functie

Op opdrachten bij klanten:

 • Opstellen en analyseren van maandrapportages, budgettering en forecasting
 • Analyseren van en adviseren over jaarplannen en business cases
 • Opstellen van financiële, business en KPI-analyses
 • Contacten onderhouden en fungeren als sparringpartner voor de organisatie
 • Achterhalen van de drivers die er echt toe doen
 • Initiëren, begeleiden en deelnemen aan verbetertrajecten


Functie-eisen

Na minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring, met relevante ervaring bij een (middel) grote onderneming, ben je op zoek naar een nieuwe functie met veel dynamiek. Als junior business controller bij Grip voer opdrachten uit bij verschillende klanten van Grip onder begeleiding van je persoonlijke coach. Verder beschik je over:

 • Bedrijfseconomische Bachelor of WO opleiding
 • Sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen
 • Hands-on mentaliteit en eigen initiatief
 • Vermogen om complexe zaken onder hoge druk te managen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Project management ervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

 • Diverse en uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties
 • Jaarsalaris van € 32.000,- tot € 47.500,- (o.b.v. ervaring en prestatiebonus)
 • Persoonlijke opleidingsprogramma die jouw ontwikkeling ondersteunt; met vaste onderdelen als o.a. Lean Green belt, presentatie-en communicatievaardigheden, DISC analyse, basics in accounting training
 • Inhoudelijke coaching (zowel on-the-job en telefonisch mogelijk) en persoonlijke begeleiding
 • Gezellige uitjes met je Grip collega’s; o.a. het jaarlijkse Grip weekend en periodieke borrels
 • Lease auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding
 • Bovengemiddelde pensioenregeling waarbij Grip 2/3 van de premie betaald
 • Netto onkostenvergoeding van € 50,- per maand voor telefonie en internet

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Robin van Veenhuisen via 088 555 51 00 of mail naar robin@gripopfinance.nl.