Introductie

Ben jij een jonge en ambitieuze financial die op zoek is naar een duidelijk loopbaanpad met persoonlijke begeleiding, zowel persoonlijk als inhoudelijk? En wil je als junior interim professional meerdere bedrijven van binnen zien?

Dan willen we graag met jou praten!

Full-time functie

Organisatie

Wij zijn Grip en wij helpen onze klanten, zoals Pathé, PostNL, Kao, Booking.com en Eventbrite, om hun Finance en Control naar een hoger niveau te brengen. Niet door pleisters te plakken, maar door blijvende oplossingen te bieden. Door kwaliteiten optimaal te benutten, processen te verbeteren en verspilling te reduceren. Daarmee creëren we ruimte voor activiteiten die écht waarde toevoegen. Zo realiseren we aantoonbare en blijvende impact van onze diensten. Zowel op de organisaties als de mensen met wie we samenwerken.

Wij willen zingeven. In alles wat we doen. Want zin is de basis voor plezier. Het geeft energie en biedt ruimte voor ontwikkeling en groei. Daar worden mensen blij van. En wij ook.

Functie

Als junior financial interim consultant bij Grip sta je er niet alleen voor. Onder begeleiding van je coach, word je bijvoorbeeld op opdrachten ingezet als assistent controller of allround administrateur. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals:

Op opdrachten bij klanten:

 • Uitvoeren van diverse administratieve taken
 • Onderbouwen van balansposities en beoordelen ouderdom
 • Zorgdragen voor juistheid, volledigheid en tijdigheid bij de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting
 • Opstellen van operationele en financiële rapportages
 • Procesverbeteringen doorvoeren
 • Uitwerken en uitzetten van procedures en werkinstructies

Binnen Grip:

 • Actief deelnemen aan intervisie sessies, kennisbijeenkomsten en de ontwikkeling van Grip
 • Ontwikkelen van inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden
 • Actief onderhouden van je netwerk

Functie eisen

 • Bedrijfseconomische, bedrijfskundige of accountancy opleiding op HBO/WO-niveau
 • 1 tot 3 jaar werkervaring
 • Gedegen Excel en/of Power BI kennis is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Kerncompetenties:

 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen en conceptueel denkvermogen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Energieke persoonlijkheid

Omdat Lean Management binnen onze organisatie een belangrijke rol speelt, denk je bij elke opdracht actief mee over procesverbeteringen en werk je mee aan procesverbeterings- en veranderingstrajecten. De opdrachten hebben een tijdsduur van 3 tot 18 maanden.

Aanbod

Uiteenlopende opdrachten bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Het jaarlijkse Grip op pad weekend met de Grip collega’s, periodieke Grip dagen en borrels. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed basissalaris, aangevuld met een auto, laptop en een riante pensioenregeling. En omdat ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel staat, bieden wij inhoudelijke trainingen, coaching en opleidingen vanuit een ontwikkelpad, waarbij wordt gelet op ambitie, kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Franklin Boot via 06-29072632 of mail naar franklin@gripopfinance.nl.